ODPOWIEDZ
- lat
- cm
local cowboy
Awatar użytkownika
the sun's probably shining in wyoming, and the moon, she's casting diamonds on a low-lying stream

regulamin nieobecności
1. Nieobecność przysługuje wyłącznie postaciom aktywnym.
2. Aby wziąć nieobecność należy mieć na koncie przynajmniej jednego posta fabularnego.
3. Maksymalny czas trwania nieobecności to dwa tygodnie, istnieje jednak możliwość przedłużenia jej w wyjątkowych sytuacjach po wcześniejszej konsultacji z administracją poprzez pw lub discorda.
4. Nieobecność należy brać na wszystkie aktywne multikonta którym wzięcie jej przysługuje, nie ma możliwości wzięcia jej tylko na jedno konto.
5. Każdy użytkownik dostaje dodatkowe trzy dni na powrót z nieobecności.
6. Aby wziąć kolejną nieobecność użytkownik musi napisać przynajmniej 5 postów fabularnych na każdym koncie oraz muszą minąć przynajmniej dwa tygodnie.
  • 6.1. Przykładowo, jeśli nieobecność była brana od 1 do 15 stycznia (plus trzy dni na powrót), to użytkownik może zgłosić kolejną nieobecność po upływie pełnych 14 dni od poprzedniej, tj. 30 stycznia.
  • 6.2. Dwa tygodnie liczone są od kolejnego dnia po okresie zgłoszonej nieobecności, nie od dni dodatkowych wliczanych w czas na powrót z niej.
7. Istnieje możliwość zgłoszenia nieobecności za innego użytkownika.
8. Zgłaszając nieobecność należy oznaczyć wszystkie konta.

Kod: Zaznacz cały

[nieobecnosc]
[b]imię i nazwisko postaci:[/b] xxx
[b]czas nieobecności:[/b] od — do
[b]powód:[/b] nieobowiązkowy
[/nieobecnosc]
- lat
- cm
local cowboy
Awatar użytkownika
the sun's probably shining in wyoming, and the moon, she's casting diamonds on a low-lying stream

lista nieobecności
9.02 (+3 dni na powrót)
Emmy Johnson, Jacob Turner
Ryan Cohen

14.02 (nagroda plus 48h na posta)
hattie hawthorne

14.02 (+3 dni na powrót)
Lorna Eldridge, Noah Baumgart, Carol Beresford, Gypsy Langmore, Mindy Sallinger, Poppy Attwood

17.02 (+3 dni na powrót)
Harlan Routledge, Wiley Beresford, Seth Greavey

27.02 (+3 dni na powrót)
daedalus marwood, cain baumgart, zephram ballard, harold somerset, orpheus houghton, julius fleetwood

42 lata
182 cm
właściciel firmy budowlano-remontowej
Awatar użytkownika
Znowu tu jestem. To mówi wszystko.

nieobecność
imię i nazwisko postaci: Matthew Carter, Emmy Johnson, Cash Westbrook, Jacob Turner
czas nieobecności: 31.01 do 9.02
powód: mam trochę planów do 8.02, mam też obecnie mały kryzys pisarski, więc się zabezpieczam (jest wysoce prawdopodobne, że w tym czasie wpadną ode mnie jakieś odpisy, ale nie mogę dać gwarancji)

Komentarz dodany przez: daedalus marwood 31 sty 2025, 10:14

Nieobecność uznana i wpisana na listę.
32 lata
170 cm
prowadzi dom gościnny i hoduje owce
Awatar użytkownika
niespełniona malarka, która lata temu porzuciła własne pasje dla małżeństwa, a sztalugę i pędzel zastąpiło jej doglądanie domowego pensjonatu i niesfornej zgrai owiec

nieobecność
imię i nazwisko postaci: Lorna Eldridge, Noah Baumgart, Carol Beresford, Gypsy Langmore, Mindy Sallinger, Poppy Attwood
czas nieobecności: 31.01 — 14.02
powód: urlopuję :krowa:

Komentarz dodany przez: Lorna Eldridge 31 sty 2025, 16:19

37 lat
185 cm
właściciel The Bear's Den
Awatar użytkownika
Niedawno wyszedł z więzienia i jako pozornie przykładny, zresocjalizowany obywatel, otworzył bar, gdzie na boku pośredniczy w podejrzanych transakcjach.

nieobecność
imię i nazwisko postaci: Harlan Routledge, Wiley Beresford, Seth Greavey
czas nieobecności: 03.02 — 17.02
powód: urlop :kawka:

Komentarz dodany przez: Harlan Routledge 03 lut 2025, 16:40

34 lata
189 cm
ta przygoda, przygodą nie zawsze dla dzieci
Awatar użytkownika
in progress

nieobecność
imię i nazwisko postaci: Ryan Cohen
czas nieobecności: 5 II do 9 II
powód: nie wyrobiłam się z postami, potrzebuję jeszcze chwilki, dziękuję za cierpliwość! :lovebubble: Lindsay Caldwell Jillian O'Shea

Komentarz dodany przez: hattie hawthorne 06 lut 2025, 06:47

30 lat
179 cm
sierżant, cottonwood falls police department
Awatar użytkownika
ściga przestępców i zapija smutki kiedy nikt nie patrzy, bo nie ma nikogo, kto by go posklejał

nieobecność
imię i nazwisko postaci: daedalus marwood, cain baumgart, zephram ballard, harold somerset, orpheus houghton, julius fleetwood
czas nieobecności: 13.02 — 27.02
powód: idę do szpitala i tym razem (raczej) już tam zostanę na dłużej, niż dzień, więc póki nie wyjdę i plus minus nie dojdę do siebie, raczej będzie mnie znacznie mniej; posty dot. randek i eventu generalnie oczywiście wrzucam na priorytet i będę w miarę możliwości odpisywać pomimo nieobecności

Komentarz dodany przez: daedalus marwood 12 lut 2025, 17:38

ODPOWIEDZ